lördag 5 januari 2013

Lördagsmys

Ikväll har vi lördagsmys - tacos, cola och lösgodis. En perfekt kombo! 
Guaccamolen och lösgodiset serveras ikväll i de fina skålarna vi fick i julklapp. Dessa kommer från Lots Living och är köpta från mysiga Coast and Country. De ser ut som skålen på bilden här under, men våra är Khakifärgade istället för rosa. 

2 kommentarer:

  1. Men åh vilka snygga skålar. Och ännu mer åh på ert lösgodis! Verkligen lördagsmys.

    Fick piffa upp det lite och vi vet ju alla att tre grabbar uppskattar juice i fina glas ;) Haha nej det är tur man har mammor ibland och sen oss som kan göra något åt deras något udda stil. Allt behöver inte vara i svart och skinn, faktum är att det var rätt creepy här innan :P

    Oj, vi kommer vara lite här och där i sommar. Från juni blir det typ första veckan hemma. Sen Cincy, NY, Miami. Hemma igen. Houston & Oakland. Sen till LA (början av juli). Hem. Ett varv till Chicago. Sen är det "paus" på grund av All Star, så beroende på om D blir med där eller ej så är vi i NY igen. Sen hem. Avslutar juli i Atlanta och Pittsburg. Cincy igen (aug). Hemma. Chicago. Milwaukee. Hemma. Det är vårt juni-augusti. Sen vet jag inte riktigt när/hur och så jag åker med och när jag bara stannar hemma istället :) Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Och på onsdag blir det onsdagsmys med räkor, vin och bästa Anna och Matilda!!! <3

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...