fredag 23 november 2012

Swedish House Maffia

Oj oj oj, vilken dag!! Först jobb, sen snabbmiddag och sen full fart mot Friends arena. Dock gick resan dit inte så smärtfritt som vi hade hoppats på, men en bilkrock senare var vi iaf på väg till konserten. Ingen blev skadad som tur är, men det lär ju kosta lite i plåtskador dock...
Väl på plats i Solna stötte vi på nästa problem, det fanns inte en enda parkering inom mänskligt avstånd från arenan! De hade valt att lägga AIK´s sista hemmamatch under samma kväll, (mycket puckat) så det var ju full med bilar överallt!!! Efter 30 minuters cirkulation hade vi till sist tur och fick en parkering ungefär 3 km bort. Vi fick småspringa då vi redan var sena.

Konserten var iaf GRYMT bra!! Vilket drag, vilken musik, vilka människor!!! SHM levererade verkligen! Det var första gången jag var på en sånn här typ av konsert, jag dansade och hoppade konstant upp och ner i över två timmar. Snacka om att fötterna var trötta efter det! Axlarna har också fått sig massa motion!

Det bästa under kvällen var låtarna och stämningen! När SHM bad alla att sätta sig ner, för att sedan hoppa upp samtidigt, var riktigt mäktigt! Hela golvet gungade! Ljusshowen var grym den med, bidrog verkligen till stämningen! Sämst var arrangemanget från arenans sida, att baren inte tog kort, att ölen tog slut och att alla skulle ut på samma ställe när konserten var slut!

Efter konserten tog det ca 30 min innan vi hade lämnat golvet och fått ut våra jackor, var ju kanske inte det bästa systemet de hade på att få ut folket... Vi började gå tillbaka till bilen och stannade på vägen för lite vatten/cola, för vi var så törstiga så vi höll på att storkna. Att se den där grillkiosken var som att se ett vattenhål ute i öknen!! Det var nog den godaste lokan jag någonsin har druckit. Kvällen avslutades med cheeseburgare på donken i Stora Väsby. Där var det mycket folk och massa brickor överallt, men vad gjorde det efter en kväll som denna?! Det här lever man länge på!
A moment
a love 
a dream 
a laugh
a kiss
a cry
our rights
our wrongs
We came. We raved. We loved. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...