onsdag 19 december 2012

Middag och julgransfix

Ikväll blev det middag hos svärföräldrarna. Eriks lillebror fyller år så en liten Londonpresent ska han ju såklart ha! =)
Efter middagen pyntade vi granen i sann Amerika-stil. Tok-Mini skulle såklart upp och klättra i granen i år igen. Får se hur mycket pynt som får sitta kvar på grenarna. (Sorry för den dåliga kvalitén på bilderna.)
Ta Da! 

1 kommentar:

  1. Åh vad fin granen blev. Jag ger den två tummar upp!

    Hej hej!

    Haha ja jag vet inte vad som sker i min hjärna men jag skriver det som poppar upp. Ibland är det bra och ibland mindre bra ;)

    Det är ingen fara, det är inte alltid lätt att hinna med och speciellt såhär i juletid. Det är lite konstigt för det känns som att jag bloggat "bättre" under resan än vad jag har gjort innan men jag ska vara ärlig: det skrevs många på en gång och sen har jag sparat dem och slänger upp lite då och då.

    Nej det är inte kul att ha dem så långt borta, i alla fall inte nu under sådana här tidpunkter. Nej tyvärr åker dem hem imorgon =/ Lite tråkigt men sånt är livet.

    Då önskar jag dig lycka till med klappletandet imorgon. Inte kul det där med tidspress.

    Det är pinsamt men sant faktiskt. Jag kommer på mig själv med att googla ord på engelska med "svenska" efter för att jag inte kan komma på vad det heter haha.

    Har ju till och med börjat tänka på engelska för det mesta men nu har jag fått lite rätsida på det med min familj här men när D är med oss så blir det engelska iaf och jag är smått förvirrad för tillfället haha. Sen är det ju så att det finns en del saker som helt enkelt inte går att översätta.

    Detsamma fina du. Kram på dig!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...