söndag 2 december 2012

En perfekt söndag

Julgranen åkte fram, slapp i soffan med Ted på datorn, UNT´s fyrverkerier vid slottet och adventsmys med fina tjejerna - Vilken perfekt söndag! 
Trevlig första advent på er alla!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig söndag och första advent! :) Vill se Ted jag med.

    Hade inget bättre att göra idag så det blev lite "kreativt" på datorn. Jag är inte heller någon direkt stjärna när det kommer till sånt, det är en halv vetenskap!
    23+ är det just nu. Ganska underligt för att vara december kan man tycka.
    Ja det är roligt att höra att det det finns Cardsfans lite här och där :) Lätt de bästa fansen i basebollvärlden... och vi är knappt partiska.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt :) Han behöver inte vara orolig jag skulle tro att allt är helt 100% inom kort. De är redan överens och ska bara fastställa årslönen. Vi har aldrig tvivlar på vad som händer nästa år men man vet ju aldrig riktigt till 100%. Men så länge dem vill ha honom så kommer inte han vilja flytta på sig. Det förstår jag för det var väl inte den snyggaste affären som har skett direkt, han är ju fortfarande en väldigt bra vän till D men jag vet att det varit väldigt infekterat mellan honom och många sen förra året.
    Jag tycker dem är trevligast och det är alltid en bra stämning, de lever sig in i matcherna och kan otroligt mycket vilket är roligt.
    Nej, jag är usel på PS. Jag kan verkligen ingenting. Så jag hittade ett program som en kompis tipsade om som heter Photoscape?
    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...