tisdag 18 december 2012

LONDON!

Här kommer några (massa) bilder från resan. Enjoy! 

Torsdagen: Upp i ottan. Vi färdades i bil-flyg-tåg-tunnelbana innan vi kom fram till vårat mysiga hostel. Ingen snö, 3 plusgrader och sol - härligt! Gick och handlade frukost och käkade middag på lokala puben Black bird. På kvällen åkte vi in till stan och tittade på det otroligt vackra juldekorationerna, sen hängde vi på pub och spelade biljard. Tjejerna vann! =)


Välkommen in till oss

Stor glutenhylla!!  =)






Tur för mig som inte dricker öl, de har svensk cider i baren!! =)
Fredagen: Lyxfrukost på rummet. Sen åkte vi tunnelbana och strosade på julmarknaden Winter Wonderland. Promenad i en regnig stad. Kikade på de traditionella turistattraktionerna och tog vår obligatoriska resebild vid Big Ben. Värmde oss (och våra genomsura skor) med varm choklad på en mysig pub. På kvällen åkte vi in till stan igen och stannade även till på kända Harrods, vilken häftig butik. De hade stadens vackraste skyltfönster - i varje fönster fanns en kvinna från en Disneysaga! Med oss hem från Harrods åkte några juldekorationer. Efter hela långa dagen - gissa tre gånger... pubhäng!!
Keep right
Buckingham Palace
Norsk julgran vid Trafalgar Square 
London Eye
Sleeping beauty
Lördagen: Grabbarna åkte iväg på fotbollsmatch, så för Amelie och mig blev det shopping, shopping, shopping!! Primark, Forever 21 mm. Var även in på trevånings Victorias Secret! På kvällen partade vi till det rejält! 

Shoppinglunch. God dipp - sourcream & chive


Önskar att vi hade dessa hemma i Sverige! 
Partytjejen 
Pure beauty
Söndagen: Bakis nå fruktansvärt. Åt traditionell frukost på lokala puben. Sen promenerade vi runt- och på London Bridge. Shopping på mysiga Christmas Store. Tåg och flyg hem.
 

Tack fina vänner för en härlig weekend! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...