tisdag 22 november 2011

Längtan...

Sitter och lyssnar på Rix Fm´s "Gerts värld".
Ikväll pratar de om längtan till och från saker. Allt från att en kille längtar till hans favoritband kommer till stan till att en tjej ville att hennes kille skulle använda lite "hårdare tag".
Förstår inte vad det är för människor som ringer in till det där, de pratar om så personliga och sjuka saker!! Sen verkar inte hissen gå hela vägen upp på alla heller...

Dock tyckte jag att Gert nämnde något tänkvärt..
Han menar att vi alla längtar till eller från något, att vi alltid fokuserar på någonting i framtiden, litar på att saker ska lösas. Allting ska bli så häftigt SEN! Varför ska man hela tiden se fram emot något istället för att leva här och nu?
Jag tror alla, speciellt jag, skulle behöva träna på att leva i och njuta av NUET!!
Det är nog viktigare än man tror, att ta tillvara på den tid man har!!
Om man hela tiden levde i nuet och uppskattade det som händer nu, skulle man nog må lite bättre, vara lite gladare. Om man istället hela tiden ska längta till något som ska göra allting så bra sen, då får man ju vänta för evigt. Antingen det eller så kanske det man väl längtat till händer, men sen då?
Jag tror att en kombo är bäst, att ha roliga saker att se fram emot men samtidigt njuta av det som händer just nu, för nu kommer aldrig åter!!

Sådär, dagens moralkaka är över. Välj om ni vill ta åt er och leva i nuet, se fram emot morgondagen, eller gör både och! !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...